Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Introducerar Microcement 08

|26/01, 2024

Introducerar Microcement 08

Välkommen till SilkPlasterSweden, där vi förmedlar det exklusiva och innovativa inom heminredning. 

Vi är stolta över att introducera Microcement08 en av våra banbrytande produkter - Microcement, en trend som har tagit heminredningsvärlden med storm.

Microcement, även känt som microbetong, har blivit en favorit för dem som strävar efter en rå och modern känsla i sina hem. Det är mer än bara ett cementpulver; det är konst och design sammanvävt i varje lager. En harmonisk blandning av cementpulver och resin, tillsammans med önskade färgpigment, skapar en tunn och flexibel beläggning som kan appliceras på en mängd olika ytor.Det är inte bara ett golvmaterial; Microcement kan användas för att förvandla väggar, trappor, badrum och bordsskivor. Dess mångsidighet gör det till ett utmärkt val för dem som söker en modern och industriell atmosfär i sina hem.Vår Microcement från Microcement08 kommer med ett färgspektrum som sträcker sig långt bortom de traditionella grå nyanserna som förknippas med cement. Från klassiskt grå till djärva och klara färger som röd, blå, gul och svart, ger vårt sortiment dig möjlighet att anpassa din inredning efter din egen unika stil.

Utforska våra showrooms för att låta dig inspireras och upptäcka hur Microcement kan förvandla ditt hem. Oavsett om det är bänkskivor i köket eller en elegant bordsskiva, ger Microcement en modern och rå betonglook med fördelen av enkel rengöring. Välkommen till en värld av elegans och innovation med Microcement från Microcement08, exklusivt hos Silk Plaster Sweden.


Kolla gärna in Microcement 08