Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

En Workshop för Kreativa Själar

|7/02, 2024

En Workshop för Kreativa Själar

En Workshop för Kreativa Själar


Den 17 februari 2024 öppnar vi dörrarna till vår workshop i Älvsjö, där vi kommer att utforska Silk Plasters mångsidighet och hur det kan förvandla ditt hem. Från 17:30 till 20:00 kommer du att få en introduktion till Silk Plaster, lära dig grundläggande applikationstekniker, och få svar på alla dina frågor under en mysig fikastund.Varför Du Inte Får Missa Denna Workshop

Expertledning: Våra specialister i Silk Plaster kommer att ge dig en steg-för-steg genomgång av hur du applicerar materialet för att skapa slående ytor i ditt hem.

Hands-on Erfarenhet: Du får chansen att själv prova på att applicera Silk Plaster och se magin i att förvandla en vanlig vägg till ett konstverk.

Nätverka med Likasinnade: Mingla med andra designentusiaster, dela idéer och kanske till och med knyta värdefulla kontakter.

Exklusiva Erbjudanden: Alla workshopdeltagare får tillgång till specialerbjudanden på Silk Plaster-material, så att du kan börja ditt projekt så snart du kommer hem.

Ta Din Design till Nästa Nivå

Silk Plaster är inte bara ett material; det är en möjlighet att uttrycka din personliga stil och skapa en unik atmosfär i ditt hem. Oavsett om du drömmer om en industriell betonglook eller en delikat texturerad vägg, har Silk Plaster lösningen för dig.

Anmäl Dig Idag!

Platserna är begränsade för att säkerställa en personlig upplevelse för alla deltagare. Missa inte chansen att förvandla ditt hem med Silk Plaster. Registrera dig nu genom att besöka vår anmälningssida: Silk Plaster Sweden Workshop.

Låt oss tillsammans upptäcka konsten att skapa vackra ytor. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår inspirerande workshop och hjälpa dig att ta dina designprojekt till nya höjder med Silk Plaster.